Les Corts reben els presidents dels parlaments de l‘antiga Corona d'Aragó pels 600 anys de la Generalitat

Enric Morera ha mostrat la cambra autonòmica als homòlegs de Sicília, Sardenya i Catalunya.

Morera mostra el Palau dels Borja als representants de Sardenya i Sicília

El president del Consell Regional de Sardenya, Gianfranco Ganau, i el de l’Assemblea Regional de Sicília, Gianfranco Miccichè, han recorregut les dependències de les Corts en una visita en què han estat acompanyats pel president de la cambra autonòmica, Enric Morera. Es tracta d’una activitat que forma part del congrés La Veu del Regne, una iniciativa que acabarà aquest diumenge a Alacant i que s’emmarca en els actes organitzats amb motiu de la commemoració del 600 aniversari de la Generalitat.

Durant la visita al Palau dels Borja, els representants italians han pogut conéixer en primera persona les institucions de la Comunitat Valenciana. Tant Morera com Ganau i Miccichè han coincidit en la voluntat de continuar compartint un futur junts com a regions europees i revalidar el vincle que uneix històricament el territori valencià amb Sardenya i Sicília. Els italians han celebrat que la relació amb la Comunitat Valenciana, tan important des de fa temps, es puga enfortir.

A la vesprada ha sigut el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, qui ha acudit a conéixer la cambra legislativa valenciana, tot i que no ha volgut fer declaracions als mitjans de comunicació.

També et pot interessar

stats