Les Corts esperen designar senadors territorials abans de l'estiu

El ple d'investidura se celebrarà després de les eleccions municipals i europees, previsiblement en la primera quinzena de juny.

Les Corts esperen designar senadors territorials abans de l\'estiu
Les Corts esperen designar senadors territorials abans de l'estiu

Les Corts activaran després de les municipals i europees el procediment per a designar els cinc senadors territorials que corresponen a la Comunitat Valenciana. Així ho ha assegurat el president de les Corts, Enric Morera, després de la primera reunió de la mesa d'aquesta legislatura. Els membres de l’òrgan rector han tractat temes relacionats amb la posada en funcionament dels mecanismes per a la nova etapa. 

En la mateixa reunió també han acordat que el ple d'investidura del pròxim president de la Generalitat serà després de les eleccions i que ho faran tal com marca el Reglament de les Corts. Així, Morera es reunirà amb els representants dels principals grups parlamentaris per a configurar el debat, que s'espera que siga en la primera quinzena de juny. 

En la reunió, celebrada a la sala de la mesa de la zona noble del Palau dels Borja, han participat el president, Enric Morera; la vicepresidenta primera, María José Salvador; el vicepresident segon, Jorge Bellver; la secretària primera, Cristina Cabedo, i el secretari segon, Luis Arquillos.

També et pot interessar

stats