Les Corts debatran les esmenes als pressupostos i a la llei d'acompanyament el divendres 15 i el dilluns 18

El Consell va presentar la setmana passada el projecte de comptes per a 2020 amb un import global de 23.021,9 milions d'euros.

Les Corts Valencianes
Les Corts Valencianes / Europa Press.

La junta de síndics ha acordat en la reunió d'aquest dimarts que, el pròxim divendres 15 de novembre i el dilluns 18, les Corts debatran les esmenes plantejades per l'oposició a la totalitat dels pressupostos per a 2020 i a la Llei de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d'organització de la Generalitat, la coneguda com a llei d'acompanyament.

El govern valencià va presentar dijous, últim dia de termini, els comptes que proposa per al pròxim exercici, amb un import global de 231,9 milions d'euros, dels quals 16.970 milions són per a despesa no financera. Això suposa una pujada de l'1,6% més respecte a enguany.

D'aquesta manera es va posar en marxa la tramitació de la Llei de pressupostos de la Generalitat per a 2020 que, d'acord amb el calendari previst, s'allargarà com és habitual fins a mitjan desembre. Abans, els comptes hauran de superar la votació de les tres esmenes a la totalitat, amb les quals l'oposició demana que els comptes siguen retornats al Consell.

També et pot interessar

stats