Les Corts debaten la creació d'una comissió sobre l'assetjament escolar

També estudien crear-ne una per a previndre els riscos derivats dels forts temporals

Les Corts debaten la creació d\'una comissió sobre l\'assetjament escolar
Les Corts debaten la creació d'una comissió sobre l'assetjament escolar
04 de març 2020 - 07:30

El ple de les Corts debat, aquest dimecres, la creació de dues comissions d'estudi: una referida a l'assetjament escolar, que proposa Compromís, i una altra sobre les mesures de prevenció dels riscos derivats dels forts temporals, que demana el PSPV-PSOE.

En l'orde del dia, també s'inclouen altres temes com la designació de vocals en els consells socials de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

A més, hi ha diverses mocions, com la que presenta Ciutadans en què demana que el Consell presente els informes de 2018 i de 2019 sobre compliment de la llei de publicitat institucional; o una iniciativa que defén el PP sobre els centres de menors, en la qual reclama que el Consell pague el que els deu i elabore un pla estratègic d'atenció a la infància i l'adolescència; i que complisca les recomanacions del Síndic de Greuges, com establir la plantilla homogènia necessària per a atendre els menors en els centres.

Entre les tasques pendents també s'inclou la votació d'una proposta del PP per a donar suport a la presentació, per part de la consellera d'Agricultura, d'al·legacions al document "Esquema provisional de temes importants de la part espanyola en la demarcació hidrogràfica del Tajo", que va eixir a exposició pública al gener.

Finalment, Ciutadans defendrà una proposta amb mesures per a tractar la crisi de preus del camp, com ara augmentar un 20% el pressupost de la Conselleria per a les línies agràries, o instar els ajuntaments a bonificar el 90% de l'IBI als agricultors les rendes dels quals no arriben al salari mínim interprofessional.

També et pot interessar

stats