Consulta les oficines que obrin de manera extraordinària per a atendre el vot per correu

Correus modifica els horaris a la Comunitat Valenciana i obrirà algunes dissabte que ve

Una persona emplena un document per sol·licitar el vot per correu
Una persona emplena un document per a sol·licitar el vot per correu / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 de juliol 2023 - 07:01 Actualitzat: 10 de juliol 2023 - 10:01

Correus modifica els horaris a la Comunitat Valenciana i obrirà dissabte, 15 de juliol, 56 oficines com a mesura extraordinària per a atendre el vot per correu de les eleccions.

D'aquesta manera, les oficines que obriran dissabte, com ja ho van fer dissabte passat, són les de Cullera, Sagunt, el Port de Sagunt, Gandia, el Grau de Gandia, Oliva, Xàtiva, Torrent, Mislata, Paterna i l'oficina principal i les sucursals 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14, 21 i 22 de València.

A les comarques del sud obriran les oficines d'Alcoi, Xàbia, Calp, Dénia, Sant Vicent del Raspeig, Altea, el Campello, oficina principal i sucursal 3 de Benidorm, Oriola, oficinal principal i sucursal 1 d'Elx, Torrevella, Guardamar, Santa Pola i l'oficina principal i les sucursals 1, 2, 3, 4 i 7 d'Alacant.

En darrer lloc, a les comarques del nord estaran obertes les oficines de Peníscola, Orpesa, Benicarló, Benicàssim, Vila-real, Borriana, Vinaròs i l'oficinal principal i la sucursal 2 de Castelló.

Des de Correus recomanen a la ciutadania no deixar els tràmits del vot per correu per a última hora i iniciar-los amb el marge de temps suficient perquè el procés es puga realitzar amb normalitat. El termini per a depositar el vot per correu de les eleccions generals finalitza el dijous 20 de juliol en l'horari habitual de les oficines a tot l’estat.

Segons avance el procés de lliurament de documentació i l'admissió de vot emés s'estudiaran més ampliacions en els horaris de les oficines si fora necessari. De moment ja s'han habilitat finestretes exclusives per a eleccions i, si l'afluència ho requereix, s'hi instal·laran taules addicionals específicament destinades a gestionar el vot per correu.

A més, en les oficines on calga, s'activarà una opció en el gestor de torns per a vot per correu, amb la intenció de prioritzar l'atenció o canalitzar-la cap a llocs específics, tot per a agilitzar l'atenció i reduir les esperes en les oficines durant el període electoral.

Correus assegura que està contractant tots els efectius necessaris per a garantir el vot per correu en les eleccions. "Si fora necessari", se superaran els 12.000 efectius que han proposat les organitzacions sindicals.

També et pot interessar

stats