Correa recorrerà la sentència del cas FITUR al Constitucional

En Les notícies del matí l'advocat Juan Carlos Navarro troba "estrany" que el Suprem no haja considerat cap dels recursos.

Francisco Correa
Francisco Correa / EFE



L'advocat de Francisco Correa, el cap de la trama Gürtel, ha confirmat, en declaracions a Les notícies del matí" d'À Punt Mèdia, que tant el seu client com la resta de condemnats presentaran recursos contra la sentència del cas Fitur per la qual han sigut condemnats entre altres, l'exconsellera de Turisme, Milagrosa Martínez.

L'expresidenta de les Corts haurà d'ingressar en presó després que el Tribunal Suprem haja ratificat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que la va comdemnar a 9 anys de presó per malversació i suborn.

Recurs complex 

El lletrat de Francisco Correa, condemnat a 13 anys de presó, reconeix les dificultats del recurs que pensa plantejar davant el Constitucional, i que haurà de referir-se a una  possible vulneració dels drets fonamentals. "Tenia esperança d'una rebaixa de les penes perquè considerem que en la sentència del TSJ s'havien qualificat les penes de manera desproporcionada", ha afirmat a À Punt Juan Carlos Navarro, qui ha afegit que troba "estrany" que el Suprem no haja reconegut cap dels recursos que havien presentat les parts.

Correa continuarà col·laborant amb la justícia 

Navarro ha reconegut que la sentència pel cas FITUR ha sigut un colp dur per a Francisco Correa, en la primera de les causes amb sentència ferma relacionades amb la trama Gürtel. A pesar d'això, la disposició del seu client serà la mateixa des que va assumir la defensa: "reconeixement dels fets, informació a la justícia de cadascun dels casos i reparació del dany, aportant els diners que té a Suïssa per a cada procediment", ha conclòs l'advocat. 

També et pot interessar

stats