Continuen els interrogatoris que investiguen els contractes de la Generalitat amb Gürtel

Aquest dimarts compareix el suposat líder de la trama, Francisco Correa.

Francisco Correa en imatge d'arxiu. Efe
Francisco Correa en imatge d'arxiu. Efe

Aquest dimarts continuen els interrogatoris que investiguen la possible participació de l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, en la contractació pública d'empreses de la trama Gürtel, liderada per Francisco Correa.

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata ha citat per a la segona sessió, com a testimonis, Concepción Godoy, directiva de la fundació La Luz de las Imágenes, i Vanessa Borrás, responsable del departament de vendes de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

També compareixeran, com investigats, l’exdirectora general de Promoció Institucional de la Generalitat, Daura Ibars, i el líder de la trama Gürtel, Francisco Correa.

En la primera sessió van comparéixer l’exsecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valencia, Ricardo Costa i el número dos de la trama Gürtel, Pablo Crespo

L'expresident Camps està imputat per prevaricació administrativa i frau a l'administració pel contracte a Orange Market, empresa de la Gürtel, per a la instal·lació de l'estand de la comunitat en Fitur l'any 2009.

També et pot interessar

stats