Es constitueix la Comissió que investigarà el presumpte finançament irregular del PSPV-PSOE i Bloc

Aproven també la comissió per a investigar els contractes relacionats amb l'operació Taula.

Els membres de la mesa han aprovat la constitució de les dues comissions
Els membres de la mesa han aprovat la constitució de les dues comissions / Europa Press

Les Corts han constituït aquest divendres la comissió que investigarà el presumpte finançament irregular de les campanyes electorals del PSPV-PSOE i del Bloc en 2007 i 2008. Aquesta comissió investigarà la relació de l'empresa Crespo Gomar amb les administracions públiques i altres partits polítics. Està presidida pel diputat de Podem César Jiménez; la socialista, Antonia Serna, n’ocupa la vicepresidència i el diputat del PP, Jorge Bellver, la secretaria. El president de la comissió ha proposat que aquest òrgan torne a reunir-se d’ací a quatre setmanes per a debatre el pla o els plans de treball que presenten els grups parlamentaris.

Aproven també la comissió per a investigar els contractes relacionats amb l'operació Taula

Els membres de la mesa també han aprovat la constitució de la comissió especial d'investigació sobre els contractes de la Generalitat amb la trama investigada en l'operació Taula.

Aquesta comissió, creada a petició de Compromís, estarà presidida per la diputada de Compromís, Isaura Navarro. El vicepresident serà el socialista Alfred Bosch i la secretària, María José Català. Ara tenen un termini d'un mes per a presentar el calendari i el pla de treball que seguiran.

També et pot interessar

stats