El conseller de Salut de Múrcia no dimiteix i demana perdó per haver-se vacunat

Manuel Villegas defensa la seua continuïtat en el càrrec perquè "no és moment de fugir".

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas
El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas / Europa Press

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas, ha demanat aquest dimecres perdó als qui s'hagen pogut sentir "decebuts" per haver-se vacunat contra el coronavirus, al costat de més de 400 alts càrrecs i funcionaris del seu departament. No obstant això, el conseller del PP ha defensat aquesta decisió i la seua continuïtat en el càrrec perquè "no és moment de fugir". Ciutadans, soci del govern murcià, considera intolerable aquesta situació i demana la dimissió del conseller.

Villegas ha assenyalat en roda de premsa que entén el malestar de molts ciutadans que estan a l'espera de ser vacunats. Tot i això, ha insistit que s'ha actuat amb transparència i "ple convenciment" que cal protegir "el personal que treballa incansable de manera directa i indirecta" des de fa 10 mesos en la lluita contra el coronavirus.

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas, altres alts càrrecs del seu departament i desenes de funcionaris que treballen a les oficines d'aquesta conselleria s'han vacunat ja contra la Covid. Manuel Villegas al·lega que s'ha vacunat com a sanitari, però la decisió xoca frontalment amb el protocol del Ministeri de Sanitat, que en aquesta primera fase només està vacunant persones que treballen en centres sanitaris.

També et pot interessar

stats