El Consell recorrerà contra l'autorització per a la instal·lació fotovoltaica Magda per part del Ministeri

El BOE ha publicat aquest dimecres la resolució d'autorització administrativa prèvia per a la instal·lació fotovoltaica

La consellera d'agricultura, Isaura Navarro, en una imatge d'arxiu
La consellera d'agricultura, Isaura Navarro, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Conselleria d'Agricultura i Transició Ecològica presentarà un recurs d'alçada davant el Ministeri de Transició Ecològica després que s'haja publicat en el BOE la resolució d'autorització administrativa prèvia per a la instal·lació fotovoltaica Magda. Aquesta decisió es pren per no haver-se tingut en compte l'informe desfavorable de la Direcció General de Medi Natural i Avaluació Ambiental.

Segons han explicat des de Compromís, fins a arribar a aquest pas no es podien iniciar recursos. Aquesta és la raó per la qual la Conselleria presenta ara un recurs "en compliment de l'acord de les Corts d'iniciar processos contra tots els megaprojectes que tinguen informes negatius del Consell".

La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha assenyalat que des del departament que dirigeix defendran "fins a l'últim dia" un ús racional del territori, "una explotació que respecte la nostra sobirania alimentària".

"Estem preparant la documentació necessària per a interposar un recurs contra aquest atac al nostre territori, a la nostra manera de viure i d'entendre el nostre patrimoni cultural, alimentari i el futur del món rural", ha conclòs

També et pot interessar

stats