El Consell Nacional del Bloc aposta per "polítiques des de l'esquerra, la sostenibilitat i la justícia social"

La militància del partit ha aprovat la proposta de resolució per a donar suport la reducció a 32 hores de la setmana laboral.

El Consell Nacional del Bloc s'ha celebrat a la ciutat de València
El Consell Nacional del Bloc s'ha celebrat a la ciutat de València / Bloc

La secretària general del Bloc, Àgueda Micó, ha defés en el Consell Nacional de la formació que Compromís és la clau perquè es duguen a terme "polítiques per a les persones des de l'esquerra, la sostenibilitat i la justícia social" en totes les institucions on està present.

Durant el Consell Nacional del Bloc, celebrat aquest dissabte a la ciutat de València, la formació ha subratllat que vol col·laborar a donar idees i tindre una estratègia clara per a ajudar al teixit productiu i la ciutadania valencians amb l'aplicació dels fons europeus. El partit valencianista busca que aquestes ajudes també milloren "l'ecologisme, la defensa del territori i la transició ecològica de l'economia que s'ha de produir", ha remarcat Micó.

El síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha afirmat que el Consell Nacional del Bloc és un punt de partida per a reflexionar de cara al Congrés que tindrà lloc a mitjan 2021. Ferri ha defés el posicionament de la coalició davant la setmana laboral de quatre dies i ha assegurat que "no només és possible, sinó que també és necessària" perquè atacaria la crisi "econòmica, social i climàtica".

La militància del partit ha aprovat la proposta de resolució per a donar suport a la reducció a 32 hores de la setmana laboral i ha esmenat el reglament precongressual de l'organització per a permetre que el VIII Congrés Nacional del Bloc se celebre a tot estirar el mes de juny. La data original del congrés era juny de 2020, però va cancel·lar-se a causa de la situació sanitària i d'incertesa.

També et pot interessar

stats