El Consell es marca com a objectiu "posar les bases d'una nova legislatura de progrés"

Revertir l'Hospital de Dénia, reforçar la policia autonòmica i el banc d’ADN de la Guerra Civil, entre els objectius del pròxim semestre.

VÍDEO | El Consell es marca com a objectiu \"posar les bases d\'una nova legislatura de progrés\"

Les negociacions per a la reversió de l'Hospital de Dénia a la gestió pública, un reforçament d'efectius de la policia autonòmica per a defendre el medi ambient, contra la violència de gènere i la protecció de la infància, i la creació d'un banc d'ADN per a les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista són alguns dels principals objectius que s'ha marcat el Consell per al final de legislatura.

Així ho han donat a conéixer aquest diumenge el president, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, en la roda de premsa de valoració del seminari d'hivern celebrat a Simat de la Valldigna i Gandia durant el cap de setmana. En la compareixença han coincidit a assenyalar que aquestes propostes “posen les bases per a una nova legislatura de progrés”.

Entre les propostes també destaca una plataforma de gestió de les incidències vinculades al Brexit, revisar la llei d’igualtat i la violència de gènere, la consolidació de l’agència tributària valenciana o l’ampliació de la xarxa d’escoletes de 0 a 3 anys. 

Durant la compareixença, el president Ximo Puig ha valorat alguns indicadors econòmics. En aquest sentit, ha remarcat que al llarg d’aquesta legislatura un 18% dels joves que no tenien faena l’han trobada, i que s’han batut rècords de visites turístiques perquè “la Comunitat Valenciana és ara un territori amable per a les inversions”. 

Puig ha dit que durant el que queda de legislatura, el seu govern continuarà “defenent els interessos dels valencians, com el finançament just i l’exigència del deute”. 

També et pot interessar

stats