El Consell invertirà huit milions d'euros per ampliar i millorar Labora

El pla inclou la construcció de nou espais, de cinc centres de formació, així com un espai d'orientació i emprenedoria o la millora de les instal·lacions existents

Dos persones entren en una oficina de treball a la Comunitat Valenciana
Dos persones entren en una oficina de treball a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

El Consell ha anunciat aquest dimecres un pla de huit milions d'euros amb els quals pretén acostar Labora als ciutadans i fer més senzill trobar un treball. El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha presentat Laborant, un pla del Servei Valencià d'Ocupació i Formació per a oferir a la ciutadania "els millors espais pensats per a la cerca d'ocupació".

El pla preveu la construcció de tres nous Espais Labora (a Meliana, Paterna i Castelló de la Plana), la remodelació de sis a Elx, tres a València, un a la Vila Joiosa i un més a Gandia, a més de dos nous Labora Formació a Almàssera i Alacant i tres remodelacions integrals a Paterna, Benicarló i Catarroja. Per a la resta de la xarxa existent, es preveu millorar en general les instal·lacions per a adaptar-les al nou context sanitari, segon han detallat des de la Secretaria Autonòmica d'Ocupació en un comunicat.

Com a novetat, Labora vol apostar pel seu servei d'orientació laboral i contempla cerar un nou espai de referència per a l'orientació a Altea, a més d'un nou centre a València per a l'orientació, l'emprenedoria, l'acompanyament i la innovació per a l'ocupació.

També et pot interessar

stats