El Consell inverteix cinc milions per a publicitar l'oferta turística fins a 2021

La campanya pretén comunicar al públic “una imatge atractiva i dinàmica de la Comunitat Valenciana”.

Benidorm, en una imatge d’arxiu
Benidorm, en una imatge d’arxiu / Attila Surányi (Unsplash)

El ple del Consell ha autoritzat aquest divendres la contractació d'una campanya de publicitat per a la difusió de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana el 2020 i el 2021, en la qual s'invertiran cinc milions d'euros.

La campanya pretén comunicar al públic "una imatge atractiva i dinàmica de la Comunitat Valenciana", amb l'objectiu últim de consolidar-la com la destinació triada per a les diferents formes vacacionals del turista en l'actualitat".

Cinc milions d'euros en ajudes per a habitatge

D'altra banda, la Generalitat destinarà cinc milions d'euros en subvencions per a habitatge orientades a ajudar a col·lectius especialment vulnerables afectats per la Covid-19. Aquestes ajudes es gestionaran a través dels ajuntaments i mancomunitats i és concediran per termini d'un any, prorrogable, si escau, anualment, fins a aconseguir el límit de cinc anys.

La quantitat de l'ajuda podrà ser, d'una banda, de fins a 600 euros al mes i fins al 100% de la renda o preu d'ocupació de l'immoble. En casos degudament justificats, podrà ser de fins a 900 euros mensuals. D'altra banda, es podran rebre 200 euros al mes per a atendre les despeses de manteniment, comunitat i subministraments bàsics amb el límit del 100% d'aquests.

Acció popular en l'assassinat d'una dona a Almassora

El Consell ha autoritzat l'Advocacia General de la Generalitat per a exercir l'acció popular en el cas relacionat amb l'assassinat a Almassora al març de Karina, una dona de 35 anys, víctima de violència masclista.

També et pot interessar

stats