El Consell iniciarà la setmana que ve una desescalada que culminarà el 9 d’octubre

La interdepartamental es reunirà el dia 6 per a definir la flexibilització de restriccions i quins municipis continuen amb toc de queda 

El cèntric carrer de Xàtiva de la ciutat de València aquesta matinada, quan ha entrat el vigor el toc de queda a la ciutat
El cèntric carrer de Xàtiva de la ciutat de València aquesta matinada, quan ha entrat el vigor el toc de queda a la ciutat / Manuel Bruque (Efe)

El Consell iniciarà el dilluns 6 de setembre una flexibilització de restriccions que culminarà el 9 d’octubre. Ho ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en una entrevista a Onda Cero aquest dimarts. 

Puig ha dit que la mesa interdepartamental per a la prevenció i actuació contra la Covid-19 es reunirà el mateix dia 6 per a decidir com flexibilitza les restriccions que estan vigents i per a estudiar en quins municipis es manté el toc de queda.

Preguntat per si es mantindrà el toc de queda amb els paràmetres actuals, ha assenyalat que els serveis epidemiològics estan estudiant els set paràmetres que serveixen per a definir les restriccions i "farem el que els experts ens diguen".

També et pot interessar

stats