El Consell estudiarà la sentència sobre Puerto Mediterráneo per a decidir si la recorre

Intu es reafirma a seguir avant amb el projecte.

El Consell estudiarà la sentència sobre Puerto Mediterráneo per a decidir si la recorre
El Consell estudiarà la sentència sobre Puerto Mediterráneo per a decidir si la recorre

La Generalitat estudiarà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que anul·la un informe del Consell que denegava la proposta del Pla d'Actuació Territorial Estratègica (ATE) Puerto Mediterráneo per a decidir si presenta un recurs.

Així ho ha indicat el president, Ximo Puig, qui ha indicat que abans d'anunciar un recurs "cal estudiar la sentència i veure exactament quina part dels informes no estaven ben realitzats o pensa el tribunal que no han sigut prou clars". "No tenim una posició prèvia, volem que es complisca la legislació", ha dit Puig.

Compromís per Paterna: "Intu ha desistit en el seu intent"

Compromís per Paterna, que quan es va conéixer la sentència va instar la Generalitat perquè hi recorregura, ha assegurat aquest dilluns que la multinacional Intu, promotora del projecte, "ha desistit en el seu intent" de construir el centre comercial en aquesta localitat valenciana, perquè l'informe del primer semestre de l'any de l'empresa ja no inclou el projecte, ni tan sols com a inversió futura.

A més, la coalició acusa Intu de tindre "un entramat financer que els permet, a través de Socimis, evadir els impostos".

Intu es reafirma a seguir avant amb el projecte

L'empresa Intu Eurofund, impulsora del projecte Puerto Mediterráneo a Paterna, ha reafirmat la "intenció de continuar treballant" per a implementar "un projecte d'oci pioner, amb una inqüestionable capacitat de generació de riquesa per a la Comunitat Valenciana".

Així mateix, l’empresa diu que "respecta i acull amb satisfacció" la sentència que anul·la la resolució de la Conselleria d'Obres Públiques i Vertebració del Territori de 2016 per la qual es va denegar el projecte.

Per als promotors, la seguretat jurídica "és fonamental per a atraure inversió estrangera i generar ocupació, especialment en aquests moments de refredament en l'economia".

També et pot interessar

stats