El Consell considera complets el 91,32% dels 288 compromisos dels seminaris de govern

El Govern Valencià es troba reunit a Biar (Alt Vinalopó) per a avaluar el grau d'acompliment d'objectius anteriors.

El Govern Valencià està reunit des de divendres 20 de juliol a Biar
El Govern Valencià està reunit des de divendres 20 de juliol a Biar / GVA

El Consell considera que ha complit amb el 91,32% dels 288 compromisos adquirits durant els cinc seminaris de govern que ha fet des del 2018, segons han dit el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, estant a Biar (Alt Vinalopó), on aquest cap de setmana celebren la sisena d'aquestes trobades. El Govern Valencià està reunit des de divendres, 20 de juliol, en aquesta localitat per avaluar el grau d'acompliment dels objectius marcats en els seminaris anteriors, fets a Morella, Torrevella, Sagunt, Ademús i Vinaròs.

Més concretament, s'han complit 86 dels 90 compromisos del seminari de Morella (93,3%), 46 dels 48 acordats a Torrevella (95,83%), 47 dels 50 de Sagunt (94%), 46 dels 50 d'Ademús (92%) i 40 dels 50 de Vinaròs (80%). Entre els objectius marcats en aquest últim seminari, la vicepresidenta Oltra ha destacat l'equiparació de les víctimes de violència de gènere amb les de terrorisme, la gestió directa de l'Hospital de la Ribera i el projecte per a cedir sòl a cooperatives sense ànim de lucre per tal de construir vivendes protegides.

El president Puig ha volgut posar en valor la celebració dels seminaris com a prova que el govern del Botànic és un projecte a llarg termini que mira més allà de l'actual legislatura i ha defensat "l'autoavaluació permanent" i la "rendició de comptes" a la ciutadania. Per la seua part, Oltra ha valorat el compromís de l'actual executiu valencià indicant que s'ha passat de "la improvisació a la planificació i avaluació com a metodologia de treball".

També et pot interessar

stats