El Consell celebra un ple extraordinari per a definir les ajudes als afectats per l'incendi de Llutxent

Durant aquests dies les famílies dels set municipis estan presentant les avaluacions de danys del foc, que va arrasar 3.270 hectàrees a l'agost.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, compareix el passat 31 d'agost davant la Diputació Permanent de les Corts per a explicar la gestió del Consell durant l'incendi
El president de la Generalitat, Ximo Puig, compareix el passat 31 d'agost davant la Diputació Permanent de les Corts per a explicar la gestió del Consell durant l'incendi / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

El ple del Consell es reuneix aquest dimarts per primera vegada després de les vacances estivals per a definir les ajudes destinades als set municipis afectats per l'incendi forestal de Llutxent, que va arrasar 3.270 hectàrees el mes d'agost.

Durant aquests dies els afectats dels set municipis estan presentant les avaluacions de danys tant als béns públics, les instal·lacions, i les infraestructures com a les cases, sobretot a les vint que van quedar completament destruïdes.

El dilluns 27 d'agost es van reunir a l'ajuntament de Gandia els representants municipals de Llutxent, Pinet, Gandia, Ador, Barx, Quatretonda i Ròtova. Els principals dubtes de la reunió eren la declaració de la zona d'emergència i si les ajudes només arribarien a les primeres residències, així com la cobertura per a les persones que no tenien assegurades les propietats.

També et pot interessar

stats