El Consell fa balanç en l'últim seminari de la legislatura

El Govern xifra en un 92% el grau de compliment del pacte

El Consell fa balanç en l\'últim seminari de la legislatura
El Consell fa balanç en l'últim seminari de la legislatura

El Consell tanca aquest dissabte al migdia la reunió de balanç de legislatura que ha fet este cap de setmana a Gandia.  En roda de premsa donarà coneixer les noves línies d'actuació per als pròxims mesos i farà balanç del seminari.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, va afirmar dissabte que el Govern ha complit amb el 92% dels punts del pacte del Botànic, en total 311 mesures que, segons ha dit, "han possibilitat construir un territori amable i inclusiu però també segur per a la inversió". És el primer balanç sorgit del seté i últim seminari de govern de la legislatura abans de les eleccions autonòmiques de maig. 

El Consell està reunit aquest cap de setmana a Gandia i la reunió, segons ha informat la Generalitat, serveix per a analitzar la gestió de l'últim semestre i definir les línies d'actuació prioritàries dels pròxims sis mesos. En declaracions als mitjans, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat l'acció del Govern i ha destacat com a èxits que la Comunitat Valenciana ha acabat l'any 2018 amb 9,2 milions de turistes estrangers, un increment del 3,2% respecte a l'any anterior, així com que ha registrat un creixement del 2,8%, tres dècimes més que la mitjana nacional. 

El seminari va arrancar aquest divendres amb la celebració del ple del Consell al monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat (Safor). En la roda de premsa posterior, i preguntada per la valoració que fa dels últims mesos, la vicepresidenta Mónica Oltra va assenyalar que ha sigut un període de “treball molt intens” en què s'han aprovat projectes normatius “que han canviat la vida dels valencians”, com ara la llei valenciana de serveis socials.

També et pot interessar

stats