El Consell aprovarà un decret per a pal·liar els danys de les últimes pluges

Oltra ha destacat la ràpida actuació del Consell per a tornar a la normalitat com més prompte millor.

Mònica Oltra, consellera d'Igualtat i vicepresidenta del Consell
Mònica Oltra, consellera d'Igualtat i vicepresidenta del Consell / Europa Press

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha anunciat durant la seua visita a Alzira que el Consell aprovarà un decret per a pal·liar els danys produïts per la pluja dels últims dies que van deixar més de 100 litres per metre quadrat en 24 hores en algunes zones.

La consellera d'Igualtat ha recorregut les zones més afectades del municipi i s'ha reunit amb entitats com l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer. Oltra ha destacat que el Consell actua “en temps rècord" per a atendre els danys a tota la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu d'aconseguir tornar a la normalitat com més prompte millor.

Una vegada aprovat el decret, els ajuntaments tindran un termini per a presentar les estimacions de danys, amb ajuda dels serveis tècnics de la Generalitat i, si escau, de les diputacions.

Mónica Oltra ha recordat que el govern valencià va actuar amb la mateixa rapidesa en el cas de les precipitacions registrades al mes d'octubre. De fet, el passat 26 d'octubre, el Consell ja va aprovar un decret per a pal·liar els efectes de les tempestes en infraestructures i béns públics afectats.

També et pot interessar

stats