El congrés del PSPV serà a Benidorm, del 12 al 14 de novembre

La ponència política i estatutària es presentarà a la província de València el 18 de setembre i la convenció precongressual tindrà lloc el 30 d'octubre a la de Castelló

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu / GVA

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres que la formació farà el 14é Congrés a Benidorm (Marina Baixa), com un gest cap a la descentralització i de suport al turisme.

Així ho ha explicat durant el Comité Nacional del partit, fet de manera semipresencial aquest dijous de vesprada, on ha destacat que el PSPV defensa la descentralització i predica amb l'exemple, i per això s'ha decidit descentralitzar el seu congrés.

Puig ha assenyalat que Benidorm és una ciutat intermèdia i una referència turística de la Comunitat, raó per la qual en un any tan dífícil per al turisme a causa de la pandèmia, els socialistes volen estar al seu costat, com a gest simbòlic per tot el que aporten a la prosperitat de la nostra terra.

La cita es fa en un moment en què cal aprofitar el futur per a créixer i eixir a guanyar, segons el cap del Consell. "Fem el primer pas d'un itinerari que marcarà el futur del socialisme a la Comunitat Valenciana i a Espanya", ha assegurat.

Segons el calendari facilitat pel PSPV a través d’un comunicat, la ponència política i estatutària es presentarà a la província de València el 18 de setembre i la convenció precongressual tindrà lloc el 30 d'octubre a la de Castelló. 

Puig també ha fet referència a la celebració del 40é Congrés Federal del PSOE, que serà a València entre els dies 15 i 17 d'octubre, i ha considerat que el PSPV-PSOE i la Comunitat Valenciana han consolidat una manera de governar i d'entendre Espanya que en els últims mesos ha trobat eco més enllà del nostre territori.

També et pot interessar

stats