Conformada la nova executiva de Podem, liderada per Pilar Lima

Lima assenyala que la seua tasca més urgent es fer front a la pandèmia i indica la necessitat de convocar la mesa de seguiment del Botànic.

Pilar Lima en el seu primer Consell Ciutadà com a coordinadora autonòmica
Pilar Lima en el seu primer Consell Ciutadà com a coordinadora autonòmica / PODEM

Podem ha celebrat aquest dissabte el seu primer consell ciutadà després de l'elecció de Pilar Lima com a coordinadora autonòmica de la formació, i ha aprovat la seua nova executiva, conformada íntegrament per membres de la candidatura Podem amb tu, amb la qual va concórrer Lima.

El nou consell de coordinació -l'executiva de Podem-, que es va aprovar aquest dissabte, estarà compost per deu secretaries, a més de la coordinadora autonòmica, Pilar Lima, segons ha explicat la formació en un comunicat.

"La direcció s'ha conformat tenint en compte els perfils i les capacitats de les conselleres i consellers en virtut de les reunions dutes a terme per la nova coordinadora durant les últimes setmanes. No obstant això, es deixa la porta oberta a la incorporació d'altres membres del consell en el futur", ha assegurat Podem.

Lima ha indicat que "la crisi sanitària està accelerant la crisi econòmica, que ja era incipient en el conjunt de la Unió Europea, i és urgent, per tant, que Podem, dirigit des de fa mesos per una gestora, es pose en marxa, treballe i done resposta al gran repte que suposa acabar amb la pandèmia i reconstruir el país".

A més, ha proposat també traslladar als seus socis del Consell, el PSPV i Compromís, la necessitat de convocar la mesa de seguiment del Botànic, a més de "reprendre la direcció de coalició de Podem amb Esquerra Unida".

Com a últim punt, el consell ha mostrat el seu suport a la labor del vicepresident segon de la Generalitat i conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, pel que fa al decret llei de tanteig i de retracte de l'administració valenciana, "contra les pressions que estan exercint els lobbies immobiliaris".

També et pot interessar

stats