Els condemnats pel cas Fitur ja tenen l'orde d'entrada a presó

L'expresidenta de les Corts, Milagrosa Martínez, ingressarà demà al centre peninteciari de Villena.

L'expresidenta de les Corts i exconsellera de Turisme, Milagrosa Martínez, no ha acudit a recollir l'ordre que decreta el seu ingrés en presó
L'expresidenta de les Corts i exconsellera de Turisme, Milagrosa Martínez, no ha acudit a recollir l'ordre que decreta el seu ingrés en presó / EP

Els condemnats pel cas Fitur tenien aquesta matí una cita a la Ciutat de la Justícia per arreplegar l'orde que decreta el seu ingrés en presó. A primera hora ha començat el rosari de compareixences amb Cándido Herrero, seguit de Rafael Betoret, també condemnat pel cas dels trages de Francisco Camps. Un poc més tard hi han acudit Jorge Guarro, Isabel Jordán i Mónica Magariños, Ana Grau i Isaac Vidal.  

L'expresidenta de les Corts i exconsellera de Turisme, Milagrosa Martínez ha sigut l'única que no ha acudit a la cita. El Tribunal Superior de Justícia va autoritzar que el seu advocat recollira l'orde en el seu nom.  La resta de processats i caps de la trama, Francisco Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez, el Bigotes, ja compleixen condemna a la presó de Valdemoro a Madrid. 

Tots ells han comunicat aquest matí el centre penitenciari on compliran la pena; l'exconsellera ho farà a la presó de Villena. 

El tribunal considera provat que els condemnats van crear una trama empresarial per a obtindre contractes de la Generalitat en diverses edicions de la fira del turisme, Fitur.

També et pot interessar

stats