Condemnada l'empresa de Rocío Monasterio per vulnerar la llei en una obra d'un 'loft' d'Arturo Valls

Vox aclareix que l'empresa va fer labors de consultoria i que va ser el client qui va prendre les seues pròpies decisions

Rocío Monasterio en una imatge d'arxiu
Rocío Monasterio, en una imatge d'arxiu / Ricardo Rubio (Europa Press)

L'Audiència Provincial de Madrid ha condemnat l'empresa de Rocío Monasterio a executar a càrrec seu les obres de reparació i reforma per a adequar a la legalitat urbanística l'obra il·legal que va fer en un loft del presentador Arturo Valls al barri de Lavapiés.

Així consta en una sentència, en la qual la sala desestima el recurs interposat per Rocío Monasterio y Associados SL contra la resolució dictada, el juliol de 2021 i que ara es confirma.

El novembre de 2019, el popular presentador va demandar la líder de Vox a Madrid pel seu treball com a arquitecta en convertir el 2005 un local en habitatge sense llicència.

Es va declarar llavors l'obligació de rescabalament de danys i perjudicis i es condemnava els demandats al pagament de 3.838,49 euros corresponents a l'import de la sanció administrativa urbanística imposada i 4.205 euros corresponents a l'import dels costos de demolició.

D'igual manera, se'ls condemnava solidàriament, a executar a càrrec seu, totes les obres de reparació, reforma, substitució, adaptació i adequació, fins i tot prèvia demolició de tot el que fora necessari, per a adequar a la legalitat urbanística el resultat de l'obra dins d'un termini de tres mesos.

En el recurs, Monasterio basava la impugnació en el fet que no havia existit incompliment del contracte subscrit i que era coneixedora que “les obres s'havien fet sense llicència i que s'havia assumit aquesta circumstància”.

També et pot interessar

stats