La Comunitat Valenciana rebrà 193 milions d'euros per a polítiques d'ocupació

El Consell de Ministres aprova la distribució dels fons d'enguany per a aquestes polítiques actives per un import total de 2.317 milions d'euros.

La Comunitat Valenciana rebrà 193 milions d\'euros per a polítiques d\'ocupació
La Comunitat Valenciana rebrà 193 milions d'euros per a polítiques d'ocupació

El Consell de Ministres ha aprovat la distribució dels fons del 2019 per a polítiques actives d'ocupació a les comunitats autònomes, inclosos els destinats a l'execució del pla de xoc per a l'ocupació jove, per un import de 2.019 milions d'euros, 192,95 dels quals vindran a la Comunitat Valenciana.

A més, l'executiu té previst distribuir una quantitat addicional de 297 milions d'euros a l'abril. D'aquesta manera, la intenció és distribuir un total de 2.317 milions d'euros enguany, la qual cosa suposa un augment del 9% respecte dels 2.126 milions d'euros que s’hi van assignar l'any passat.

La Comunitat Valenciana serà la quarta autonomia que major dotació reba, per darrere d'Andalusia (340,33 milions), Catalunya (335,99 milions) i la Comunitat de Madrid (265,8 milions). Aquesta distribució va ser aprovada en la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals, celebrada al desembre del 2018, i és per a un període de tres anys, la qual cosa permetrà que les comunitats autònomes puguen fer convocatòries plurianuals, fet que facilitarà l'execució de les polítiques actives.

També et pot interessar

stats