La Comunitat Valenciana incrementa en 77 milions els fons dirigits a FP

Disposarà de 307 milions d'euros per a polítiques actives de treball, el que suposa 93 milions més que durant 2020

Climent, aquest dimecres, en la Conferència Sectorial de Treball
Climent, aquest dimecres, en la conferència sectorial de treball / Conselleria d'Economia Sostenible

La Comunitat Valenciana tindrà enguany 307 milions d'euros per a polítiques actives de treball, això són 93 milions més que durant 2020, segons ha anunciat la Conselleria d'Economia Sostenible. Així s'ha decidit en les conferència sectorials, la d'ocupació i assumptes laborals i la de la SC i formació professional per a l'ocupació presidides per les ministres Yolanda Díaz i Isabel Celaá respectivament i en les quals ha participat el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent. Aquest increment es veurà reflectit fonamentalment en les accions de formació professional per a l'ocupació, que rebran 77 milions d'euros més que en 2020.

“Aquest pressupost ens permetrà donar un impuls important a la formació professional per a l'ocupació”, ha declarat Rafa Climent que ha explicat que des de Labora es vol potenciar la formació per a modular el canvi de model productiu en el nostre teixit empresarial. Labora ha posat en marxa vora 900 cursos de formació gratuïts per a persones desocupades. Així mateix, s'han subvencionat cursos de tallers d'ocupació i Et Formem que permeten que persones desocupades es formen alhora que reben un salari.

L'increment de fons, igualment, permetrà al Consell potenciar el servei d'orientació per a l'ocupació amb més professionals per a atendre de manera personalitzada les persones desocupades. De la mateixa manera, s'incrementarà el nombre de prospectores, que atenen les necessitats de les empreses en ocupació, entre altres.

També et pot interessar

stats