Compromís es reivindica com l'única força política que farà que la Comunitat Valenciana tinga veu a Europa

La formació ha celebrat aquest dissabte l’acte central de la campanya a València.

@CompromisVLC
@CompromisVLC

Compromís ha celebrat aquest dissabte l'acte central de la campanya a València. Ho ha fet al Parc Central, una de les zones verdes que s'ha condicionat i obert al públic durant aquesta legislatura. Precisament, la coalició ha presentat els bons resultats d'aquests 4 anys al capdavant de l'Ajuntament i ha assenyalat els reptes que pensen afrontar per a la següent.

La coportaveu de la coalició, Mónica Oltra, ha destacat que la ciutat és més humana ara que fa quatre anys. “Hem fet una aliança entre les polítiques de la Generalitat i les polítiques de l’Ajuntament de València perquè la gent en aquesta ciutat puga ser feliç sense demanar permís a ningú”, ha assegurat Oltra.

La coalició s'ha reivindicat com l'única força política que farà que la Comunitat Valenciana tinga veu a Europa. El candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, ha afirmat que a la Unió Europea es parla sobre els problemes dels cítrics valencians “gràcies al fet que Compromís ha estat allà”.

​​

L'actual alcalde de la ciutat i candidat a reelecció, Joan Ribó, ha assegurat que la ciutat ha passat de ser reconeguda per la corrupció a ser-ho per la igualtat, la diversitat, la solidaritat i la transparència. Ha dit que ara és el moment de consolidar el canvi.

Ribó ha afirmat que posaran a disposició dels valencians i les valencianes més de 600 vivendes de lloguer assequible, abaixaran l'impost de recollida del fem, posaran en marxa la línia 10 de Metrovalència i impulsaran el soterrament de les vies al pas per la ciutat.

​​​

També et pot interessar

stats