Compromís reivindica el cabdal ecològic per a l’Albufera de València

En una visita al port de Catarroja, Jordi Sebastià s’ha compromés a defensar els llauradors valencians davant les institucions europees .

Compromís reivindica el cabdal ecològic per a l’Albufera de València
Compromís reivindica el cabdal ecològic per a l’Albufera de València

En una visita al port de Catarroja, el candidat de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, acompanyat del candidat a la reelecció de l’alcaldia del municipi, Jesús Monzó, ha reivindicat el cabdal ecològic per a l’Albufera de València. En aquest sentit, ha assegurat que moltes vegades no arriba l’aigua corresponent perquè, segons diu, aquesta és una tasca que no està fent “de forma adequada” el Ministeri d’Agricultura a través de les confederacions.

A més, Sebastià s’ha compromés a defensar els llauradors valencians davant les institucions europees i a exigir l’aportació necessària d’aigua per a garantir la biodiversitat i la faena dels arrossers a l’Albufera.

Natxo Bellido presenta les propostes per a reduir les desigualtats a Alacant

El candidat de Compromís a l’alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha visitat aquest divendres els barris de la zona nord de la ciutat, on ha explicat al veïnat i als comerciants la part del seu programa en què s’inclouen diverses propostes per a reduir les desigualtats socials. Des de Compromís volen potenciar un pla d’inclusió social amb programes específics per a les zones més vulnerables, com els barris de la zona nord. A més, aposten per un increment dels recursos tècnics i pressupostaris municipals per a la xarxa d’acció social.

També et pot interessar

stats