Compromís recorre València amb l'Autobús del Canvi

El candidat Joan Ribó, acompanyat de Mónica Oltra, ha reivindicat les millores que ha fet el govern de la Nau en la capital del Túria.

Compromís recorre València amb l\'Autobús del Canvi
Compromís recorre València amb l'Autobús del Canvi

Compromís ha recorregut molts punts de València amb l’Autobús del Canvi per a reivindicar les millores que l'Ajuntament ha fet en els quatre anys del govern de la Nau. El nou Parc Central, el barri de Benicalap o les reformes a la plaça de Patraix han sigut alguns dels llocs que la formació ha volgut posar en valor.

El candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, ha incidit especialment en la Marina de València, una zona, que segons ha dit, estava abandonada i que ara volen continuar revitalitzant. Així, ha anunciat que crearà un skate parc, es continuaran ampliant els espais per a concentrar noves empreses d'innovació i posarà en marxa un nou espai d'ús públic al cobert número 2, de 10.000 metres quadrats.

A l’acte també ha assistit la portaveu de Compromís, Mónica Oltra, que ha assegurat que amb aquest recorregut es demostra que “l’urbanisme pot ser un element útil per a l’economia de les persones”. 

Des de la formació taronja també han exigit que el nou govern de Pedro Sánchez complisca la paraula i assumisca el deute la Marina, unes instal·lacions que ara, segons asseguren, generen guanys i han augmentat els ingressos un 70%.

Bellido reclama valorar el vessant turístic de les paelles d’Alacant

El candidat per Compromís a l'alcaldia d'Alacant, Natxo Bellido, ha acudit al certamen de paelles, on ha reclamat valorar el seu vessant turístic i ha destacat la importància del suport municipal. “Els dies de festa ha d’estar tot controlat i coordinat, i l’organització ha de saber que l’ajuntament estarà al seu costat”, ha assegurat. 

També et pot interessar

stats