Compromís reclama a Pedro Sánchez inversions justes per al territori valencià

Joan Baldoví espera del Govern d'Espanya la mateixa generositat que va tindre Compromís a l'hora de fer-lo president.

Compromís encetarà en breu el procés de primàries, que és totalment obert a la ciutadania i al qual tot el món es pot presentar.
Compromís encetarà en breu el procés de primàries, que és totalment obert a la ciutadania i al qual tot el món es pot presentar.

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha participat aquest matí en el Consell Nacional del Bloc, una trobada que la formació celebra cada dos o tres mesos per a marcar l'estratègia política. Ara tenen el punt de mira en les pròximes eleccions amb dues fites importants: la negociació dels pressupostos de la Generalitat i la dels pressupostos generals de l'Estat, als quals donaran suport, ha dit Baldoví, sempre que siguen justos per a les valencianes i els valencians. "Em vaig entrevistar al juny amb la ministra d'Hisenda i li vaig dir que els pressupostos no poden ser iguals que els que feia Mariano Rajoy, i em va dir que efectivament no serien iguals. Nosaltres entenem que han de ser radicalment diferents pel que fa a les inversions que es facen en territori valencià", assegura.

La coordinadora nacional del Bloc recorda que "a banda, tenim la negociació dels pressupostos de la Generalitat, on hem de continuar marcant posicions per a rescatar persones, perquè la llei de dependència i la llei de la renda valenciana d'inclusió tiren endavant, i continuar invertint en educació, en ocupació... I que tot aquest treball que estem fent durant aquests tres anys, ja acabe de consolidar-se en aquests últims pressupostos de la Generalitat i amb tot el treball, afrontar les eleccions i demostrar-li a la societat valenciana que qui millor defensa els interessos valencians és Compromís i que el valencianisme polític ha vingut a quedar-se", conclou Àgueda Micó.

Compromís encetarà en breu el procés de primàries, que en el cas d'aquesta coalició és totalment obert a la ciutadania i al qual tot el món es pot presentar.

També et pot interessar

stats