Compromís rebutja formar part del govern municipal a Dénia

El PSPV, amb majoria absoluta, li havia oferit algunes delegacions i àrees que Compromís considera menors.

Compromís rebutja formar part del govern municipal a Dénia
Compromís rebutja formar part del govern municipal a Dénia

Compromís ha anunciat este migdia que rebutja la proposta del PSPV per a formar part del nou equip de govern municipal. Asseguren sentir-se menyspreats i critiquen que no els han permés conservar cap de les regidories que gestionaren la passada legislatura.

El PSPV ha guanyat per majoria absoluta a Dénia. No necessita cap altra força per a governar ni tampoc reeditar el pacte del Castell gràcies al qual governaren amb Compromís la passada legislatura. Amb tot, han oferit als antics socis de govern delegacions en àrees com Agricultura i Pesca, l'OMIC o el cementeri. Segons Rafa Carrió, portaveu de Compromis a Dénia, "dignes però menors i que no es corresponen amb les regidories que hem gestionat durant l'última legislatura i que requereixen una certa continuïtat".

En este sentit, Carrió ha dit que "esperàvem un tracta més seriós per part dels nostres antics socis de govern" i ha acusat el PSPV de voler governar en solitari. De fet, ha reconegut que se senten "menyspreats i decebuts" amb l'oferta dels socialistes.

El PSPV, amb 12 regidors, anunciarà dilluns que ve la composició del futur govern. De fet, ha oferit delegacions a tots els grups que integren ara l'ajuntament de Dénia, excepte al Partit Popular.

També et pot interessar

stats