Compromís presenta les candidatures a les Corts

Oltra destaca la importància de revalidar les polítiques del Botànic i mostra la seua intenció de "liderar i accedir a la presidència".

Les candidatures d'Alacant
Les candidatures d'Alacant / Compromís

Compromís ha presentat aquest dimarts les seues llistes a les Corts amb la tradicional foto de família, que suposa el punt de partida de la formació de cara a les eleccions del 28 d'abril. La candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha destacat la importància de revalidar les polítiques del Botànic i ha ratificat que pretenen "liderar i accedir a la presidència de la Generalitat".

L'objectiu, ha dit en declaracions als mitjans, és que les polítiques d'urgència "d'aquesta legislatura es convertisquen també en polítiques de transformació profunda de les estructures econòmiques, socials i també de la convivència". "En un sistema parlamentari, presideix el govern aquella força política i aquella persona que té més suport parlamentari", ha contestat Oltra en ser preguntada sobre quins partits donarien suport a aquesta formació.

"Les eleccions del 28 d'abril són necessàries per a revalidar les polítiques que el govern del Botànic ha fet durant aquests quatre anys, que han millorat sensiblement la vida de la gent", ha agregat. A més, ha destacat que els candidats i candidates de Compromís han eixit "del procés participatiu i democràtic més important que es fa en tot Espanya", perquè cap altra formació política a Espanya "posa a la disposició dels ciutadans les seues candidatures". 

Oltra ha recordat que no fa falta estar afiliat a Compromís per a decidir les candidatures d'aquesta formació, i ha destacat que quasi 50.000 persones s'han apuntat a les primàries, dada que implica que "pràcticament l'1% de la població valenciana" ha participat en aquest procés.

També et pot interessar

stats