Més Compromís presenta les candidatures al Congrés i Senat per als comicis del 10N

Joan Baldoví, Marta Sorlí i Ignasi Candela repeteixen com a caps de llista per a la Cambra Baixa.

Més Compromís presenta les candidatures al Congrés i Senat per als comicis del 10N
Més Compromís presenta les candidatures al Congrés i Senat per als comicis del 10N

Més Compromís, la coalició entre Compromís i Més País, ha registrat aquest dilluns la llista electoral que concorrerà per les circumscripcions de València, Castelló i Alacant en els comicis generals del pròxim 10 de novembre. 

Joan Baldoví, que repeteix com a cap de llista al Congrés per València, ha defensat que són el vertader vot útil i la garantia que el PSOE "no podrà governar amb la dreta" ni tindrà la "temptació" d'anar-se'n amb ella, com "altres vegades".

A Baldoví li segueix com a número dos la periodista especialitzada en medi ambient Maria Josep Picó, qui concorrerà a la Cambra Baixa en qualitat d’independent. L’exsecretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, ocuparà el tercer lloc de la candidatura. La llista al Congrés torna a tancar-la de manera simbòlica l'alcalde de València, Joan Ribó, mentre que els candidats al Senat per aquesta província seran de nou Dolors Pérez, Xavier Hervàs i Raquel Vallés.

A Castelló, es presenta la mateixa llista que en les eleccions d'abril tant al Congrés, encapçalada per Marta Sorlí, com al Senat, amb Jordi Navarrete, Carlos Javier Vidaurre i Empar Carceller com a candidats.

Pel que fa a Alacant, Ignasi Candela encapçala la candidatura al Congrés. La llista a la Cambra Baixa la conformen, a més de Candela i per aquest orde, María José García Roselló, Cristian Fortanet, Pablo Ferrando, Tamara Martínez Lidón, Denis Allso Moreno, Federico Zaragoza Alberich, Marian Campello, Sergi Ferrús Peris, Maria Paula Carsi Zegri, Francisca Guardiola Mira, i la tanca el diputat provincial Gerard Fullana.

La llista al Senat per Alacant l'encapçala Llum Quiñonero, seguida per Conxa del Rusta Aguilar i Vicent Miguel Sansano Belso.

També et pot interessar

stats