Compromís i el PP presenten a Castelló les claus dels respectius programes electorals

Ignasi Garcia desglossa algunes de les 450 propostes, mentre que la popular Begoña Carrasco explica les iniciatives contra la contaminació.

VÍDEO | Compromís i el PP presenten a Castelló les claus dels respectius programes electorals

Quan a penes falten dos dies per a començar una nova campanya electoral, aquesta vegada per a les eleccions municipals i europees, Compromís i el Partit Popular han presentat a Castelló les claus dels seus programes electorals. 

El candidat de la coalició taronja a l'alcaldia, Ignasi Garcia, ha desglossat algunes de les 450 propostes que defenen i que han dividit en tres àrees: atenció a la gent, protecció de la terra i garantia dels drets. Segons ha destacat, la formació aposta per desenvolupar un pla integral de residus, la construcció de 200 habitatges per a lloguer social i la firma d'un conveni amb el Club Esportiu Castelló, paralitzat des de fa dos anys.  

Per la seua banda, el Partit Popular, que encapçala la candidata Begoña Carrasco, ha fet públiques al parc de Ribalta les iniciatives en matèria de medi ambient, especialment en accions de lluita contra la contaminació. També tenen previst elaborar un pla integral de neteja de Castelló, sobretot al Grau i la Marjaleria. Un altre dels objectius prioritaris és el d'il·luminar la ciutat de forma sostenible i convertir el camí de la Pedrera al Grau en una via verda.

També et pot interessar

stats