Compromís exigeix transparència a María José Catalá per la seua relació amb la VIU

Papi Robles ha acusat l’exconsellera d’Educació i actual alcaldable del PP a València de “malvendre de manera opaca un servei públic”

Catalá, entrevistada aquest dilluns en 'Les notícies del matí'
Catalá, entrevistada en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

La síndica de Compromís, Papi Robles, ha demanat aquest diumenge explicacions a l’exconsellera d’Educació i actual portaveu del PP, María José Catalá, per les informacions publicades per eldiario.es al voltant de la privatització de la VIU, una universitat en línia creada per l’expresident Francisco Camps.

Segons la portaveu, aquestes informacions “tornen a demostrar que el PP és sinònim de mangarrufes i opacitat. No només van malvendre un servei públic per un preu sis voltes inferior al seu cost, sinó que van intentar amagar aquest contracte a la societat valenciana amb una clàusula d’opacitat”, una pràctica que Robles assegura “va dominar durant els anys de la pitjor corrupció del Partit Popular”.

La síndica valencianista ha demanat que explique per què, anys després, ha estat contractada per “la mateixa empresa a la qual va transferir un patrimoni que era de tots els valencians i valencianes”. Robles ha remarcat que des de Compromís no volen tornar al “passat de corrupció, opacitat i tractes de favor que tant de mal ha fet a la nostra terra”.

També et pot interessar

stats