Compromís dona suport a Pere Fuset davant de la imputació

El regidor serà jutjat per l'accident mortal d'un operari a Vivers en 2017.

Compromís dona suport a Pere Fuset davant de la imputació
Compromís dona suport a Pere Fuset davant de la imputació

Les reaccions a la confirmació de l'obertura de juí al regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, no s'han fet esperar.

L'alcalde de València i company de partit de Fuset, Joan Ribó, ha explicat que Compromís ja era conscient que les probabilitats d'èxit del recurs d'alçada a l'audiència no eren molt elevades. Ribó ha qualificat l'accident de "lamentable", però ha assegurat que no té cap mena de relació amb un cas de corrupció i que el partit esperarà al resultat del juí.

La vicealcaldessa de la ciutat, Sandra Gómez, pel seu costat ha declarat que és un cas que no correspon ni al Partit Socialista ni a ella mateixa, i ha assegurat que no es pronunciarà en aquest sentit.

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament, María José Català, ha opinat que l'equip de govern ha d'"assumir alguna responsabilitat política", ja que és molt greu que un regidor de València estiga imputat per un cas d'homicidi imprudent.

Per la seua banda, el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha criticat que el PSPV "ha tornat a salvar Compromís en el govern de la ciutat després d'avalar el comportament" de Fuset, "de continuar en el càrrec malgrat la imputació per homicidi imprudent".

Giner ha remarcat que "el PSOE ja va salvar Compromís en el cas del frau de l'EMT i del cunyat de Ribó, sumant ara un nou capítol amb el de Fuset". "Ells són equip de govern per a tot, fins i tot per a aquestes situacions", ha afegit.

També et pot interessar

stats