Compromís destitueix Agustina Brines com a cogerent de Divalterra

Brines ja va anunciar la decisió de deixar el càrrec, que va ser acceptada per la permanent del Bloc.

La fins ara cogerent de Divalterra, Agustina Brines, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge
La fins ara cogerent de Divalterra, Agustina Brines, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge / Manuel Bruque (Efe)

La direcció de Compromís ha acceptat el cessament d'Agustina Brines com a cogerent de l'empresa pública Divalterra, l'antiga Imelsa. La decisió serà ratificada en la pròxima reunió del consell d'administració d'aquesta empresa pública de la Diputació de València, que és l'òrgan responsable del seu nomenament i que, ara, ha de fer efectiva la seua destitució, segons ha explicat el partit en un comunicat.

Brines és una de les sis persones investigades en l'anomenada operació Alqueria, que investiga presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics en contractes de Divalterra, l'empresa pública de brigades forestals, desplegada al maig. S'investiguen irregularitats en la contractació de personal d'alta direcció en Divalterra, l'antiga Imelsa, al 2015.

El 29 de juny passat, la Permanent del Bloc, que pertany a la coalició Compromís, va acceptar la decisió de Brines de deixar el càrrec, a més de les seues responsabilitats orgàniques dins del Bloc, on formava part de l'Executiva. El Bloc, al mateix temps, va manifestar la seua "plena confiança" en la tasca desenvolupada per la seua companya, i va assegurar que espera que s'aclarisca la situació de forma "ràpida".

També et pot interessar

stats