Compromís demana ajudes perquè les pimes de l'automòbil puguen invertir en tecnologia sostenible

La formació ha presentat una proposició no de llei a les Corts dirigida al govern espanyol.

Imatge d'arxiu d'un vehicle
Imatge d'arxiu d'un vehicle / Fotorech (Pixabay)

El grup parlamentari Compromís ha presentat una proposició no de llei a les Corts en què proposa al govern espanyol que adopte una sèrie de mesures que permeten que les pimes del sector de l'automòbil puguen invertir en tecnologia més sostenible i adaptar-se al motor elèctric.

Segons la portaveu adjunta de Compromís a les Corts, Aitana Mas, Espanya precisa un volum d'inversió suficient que l'equipare "a la resta de països d'Europa, que fa anys que destinen substanciosos recursos en aquesta línia".

Al seu parer, "el canvi cap a la incorporació de noves tecnologies més sostenibles en la indústria ha deixat de ser una qüestió del futur per a convertir-se en una realitat del present que, en el sector automobilístic, passa per realitzar un gir cap a la producció de motors elèctrics".

Per això, Compromís ha reclamat al govern espanyol el desenvolupament de línies de crèdit per a aquesta adaptació ecològica adequades a les particulars necessitats i característiques de les pimes del sector de l'automòbil.

També et pot interessar

stats