Compromís per Crevillent demana eliminar l'assignatura de religió islàmica

La raó és que només s'ha pogut acreditar una professora que complisca els requisits que demana Educació.

Compromís per Crevillent demana eliminar l\'assignatura de religió islàmica
Compromís per Crevillent demana eliminar l'assignatura de religió islàmica

Compromís per Crevillent demana que el curs que ve s'elimine l'assignatura de religió islàmica, que des de la setmana passada s'ensenya en tres centres escolars d'aquesta localitat del Baix Vinalopó. La raó és que la comunitat islàmica només ha pogut acreditar una mestra que complisca els requisits que demana la Conselleria d'Educació.

El Grup Compromís de Crevillent no entén que el projecte d'implantar religió islàmica als centres escolars amb demanda només l'estiguen duent a terme en tres col·legis de Crevillent, mentre que als altres municipis on estava previst, Catral i Almoradí, no han començat.

Per això demanen que Educació elimine aquesta assignatura fins a tindre els recursos suficients i es puga fer a tota la Comunitat Valenciana. Aquest dilluns es reuniran amb el secretari autonòmic d'Educació perquè l'assignatura de religió islàmica no continue el pròxim curs si no hi ha professorat adequat.

José Manuel Penalva, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Crevillent, es pregunta:  "Si aquesta mestra es dona de baixa, quina continuïtat pedagògica o curricular tenen aquests xiquets?". Compromís vol que la religió estiga fora de les escoles però, si ha d'estar-hi, perquè així ho diuen les lleis, almenys "que no es done només a Crevillent", ha afegit Penalva.

També et pot interessar

stats