Compromís aspira al segon escó per a ser el lobby valencià a Brussel·les

Van en coalició amb altres partits que pretenen reeditar la fórmula de la Primavera Europea per a treballar per l'Europa de la justícia social.

El cap de llista de Compromís, Jordi Sebastià i la candidata número quatre de la coalició Isaura Navarro
El cap de llista de Compromís, Jordi Sebastià i la candidata número quatre de la coalició Isaura Navarro / À Punt Mèdia

Compromís aspira a aconseguir un segon escó en les pròximes eleccions europees del 26 de maig, amb la coalició Compromís per Europa, per a "continuar sent el lobby valencià" que defenga a Brussel·les els interessos de la Comunitat Valenciana. A més volen treballar per una Europa "social, feminista i sostenible", que trenque l'aliança neoliberal del PP, PSOE i Cs.

Així ho ha destacat el cap de llista de Compromís, Jordi Sebastià i la candidata número quatre de la coalició Isaura Navarro, que han presentat el seu programa electoral coincidint amb el Dia d'Europa.

Van en coalició amb En Marea, Més per Mallorca, els Verds d'Europa, Coalició per Melilla, Iniciativa del Poble Andalús i Esquerra Andalusista, entre altres, que pretenen reeditar la fórmula de la Primavera Europea amb la qual van concórrer en les passades eleccions.

Sebastià confia a aconseguir el segon escó. En aquest sentit, ha explicat que el primer està reservat per a Compromís i el segon l'anirien ocupant els representants de les diferents formacions el temps que se'ls assigne en funció del percentatge de vots obtinguts.

També et pot interessar

stats