Compromís aposta per fer l'habitatge més accessible als joves de Picanya

La portaveu de la formació, Mónica Oltra, ha donat suport a la candidata a l’alcaldia, Helena Ferrando.

Compromís aposta per fer l\'habitatge més accessible als joves de Picanya
Compromís aposta per fer l'habitatge més accessible als joves de Picanya

Compromís aposta per fer l'habitatge més accessible als joves de Picanya i per impulsar programes que fomenten l'autonomia dels majors. Aquestes són les principals propostes del programa electoral de la formació taronja, que aspira a entrar en el govern d'aquesta localitat de l'Horta Sud, liderada pels socialistes des de fa vora 40 anys.

La portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha donat suport a Helena Ferrando, candidata de la formació a l'alcaldia de Picanya davant les associacions dels comerciants i representants del sector de l'educació de la població de l'Horta Sud. Ferrando ha assegurat que actualment, els joves se'n van de Picanya perquè no es poden quedar al poble quan acaben els estudis a causa de l’alt preu de les vivendes.

La coalició taronja aspira a entrar en el consistori i posar fi a la majoria absoluta del govern socialista a Picanya des del 1983. “Fa massa temps que governa la mateixa persona i Helena Ferrando és eixa brisa que entra i deixa respirar”, ha manifestat Oltra.

A més, Compromís per Picanya proposa que els plens siguen més participatius i que hi haja més transparència als comptes municipals.

També et pot interessar