Compromís a Almenara aspira a trencar la majoria absoluta del PSPV-PSOE al consistori

La formació taronja ha guardat un minut de silenci per a recordar la figura d’Alfredo Pérez Rubalcaba.

Compromís a Almenara aspira a trencar la majoria absoluta del PSPV-PSOE al consistori
Compromís a Almenara aspira a trencar la majoria absoluta del PSPV-PSOE al consistori

Compromís a Almenara aspira a trencar la majoria absoluta del PSPV-PSOE en el consistori. Així ho ha assegurat el candidat a l’alcaldia, Quique Castelló, que espera entrar en un govern “plural” que els permeta posar en valor el patrimoni històric i natural del municipi.

La líder de Compromís, Mónica Oltra, ha donat suport a la candidatura local i ha afirmat que la pròxima legislatura es tractarà el paper de les diputacions per a evitar duplicitats. “És important que fem una reestructuració d'acord amb el segle en què estem”, ha manifestat.

Compromís té dos regidors a Almenara i vol aconseguir més representació per a formar un govern d'entesa d'esquerres davant les tres llistes de centredreta

La formació taronja ha mantingut l'agenda per aquesta vesprada, encara que en l’acte s'ha guardat un minut de silenci per a recordar la figura d'Alfredo Pérez Rubalcaba.

Compromís d’Alacant proposa potenciar l’economia digital

Aquest matí, el candidat de Compromís a l'alcaldia d'Alacant, Natxo Bellido, ha triat el Mercat Central de la ciutat per a iniciar la primera jornada de la campanya electoral i presentar la llista i el programa del partit tant als venedors com als clients.

Entre les apostes del seu programa, Bellido ha destacat la creació d'un consorci integrat per l’Ajuntament, la Generalitat i la iniciativa privada per a potenciar un canvi de model cap a l'economia digital i fer d’Alacant una ciutat més competitiva.

També et pot interessar

stats