La Comissió de Sanitat estableix el coronavirus com a prioritat immediata

Aquesta comissió és una de les que s’ha aprovat constituir aquest divendres.

Imatge del congrés Virus 2020, que s’ha celebrat a Barcelona aquesta setmana
Imatge del congrés Virus 2020, que s’ha celebrat a Barcelona aquesta setmana / Alejandro García (Efe)

La Comissió de Sanitat i Consum del Congrés s’ha fixat l’alerta sanitària del coronavirus com un dels reptes més immediats que abordarà. Aquesta comissió és una de les que han aprovat constituir aquest divendres i que presidirà Rosa María Romero, del PP.

Després del seu nomenament, Romero ha destacat la tasca dels professionals de la Sanitat, als quals ha traslladat el seu suport. Així mateix, en matèria de consum, Romero ha recalcat que es treballarà per “la protecció i defensa de tots els consumidors”.

Quant a les altres comissions que s’ha aprovat, Pilar Cancela (PSOE) presidirà la Comissió d’Igualtat. Cancela ha anunciat que, des d’aquest òrgan, es lluitarà “intrèpidament” contra la violència masclista.

A més, la Comissió de Treball, Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha nomenat president a Antón Gómez-Reino, d’Unides Podem-En Comú Podem-En Marea. “Com a legisladors som conscients que sobre aquesta Comissió estan diversos dels fonaments de l’Estat de benestar”, com els drets de les persones migrants.

També et pot interessar

stats