Comença la protesta convocada per PP, Ciutadans i Vox per a demanar “una Espanya unida”

A la convocatòria també assistiran el grup d’ultradreta Hogar Social i els partits d’extrema dreta la Falange Española de las JONS i España 2000.

A la convocatòria també assistiran el grup d’ultradreta Hogar Social i els partits d’extrema dreta la Falange Española de las JONS i España 2000
A la convocatòria també assistiran el grup d’ultradreta Hogar Social i els partits d’extrema dreta la Falange Española de las JONS i España 2000

El Partit Popular, Ciutadans i Vox han convocat una manifestació contra la “política de diàleg” de Pedro Sánchez amb el govern de Catalunya i demanen eleccions immediates. La protesta eixirà de la plaça de Colón de Madrid sota el lema “Per una Espanya unida, eleccions ja”.

Tot i que en un comunicat conjunt, el PP i Ciutadans han assegurat que rebutgen la presència de grups que no defensen els “valors democràtics i de convivència”, a la convocatòria també assistiran Falange Española de las JONS, el grup d’ultradreta Hogar Social i el partit d’extrema dreta España 2000.

Després que la vicepresidenta del govern, Carmen Calvo, va assegurar que el diàleg amb Catalunya està encallat, fonts del PP han assenyalat que té més sentit la concentració.

Els convocants han preparat autobusos per als simpatitzants dels partits perquè participen en la concentració.

El manifest conjunt de la concentració el llegirà un únic interventor, del qual encara es desconeix la identitat. El secretari general del PP, Teodoro García Egea, en una entrevista en Antena 3, no descarta que aquesta persona siga l’escriptor Mario Vargas Llosa, que ja va participar en l’última convenció nacional del PP i en actes de Ciutadans.

També et pot interessar

stats