Colomer presenta l'estratègia valenciana per al turisme experiencial

Els secretaris autonòmics de Turisme es traslladen a Madrid per a marcar les perspectives per a 2019.

Reunió entre els secretaris autonòmics de Turisme
Reunió entre els secretaris autonòmics de Turisme / Ministeri

Els secretaris autonòmics de Turisme han assistit aquest dimarts a la conferència sectorial al Ministeri de Turisme, a Madrid. En ella, el valencià Francesc Colomer ha desvelat que la Comunitat Valenciana busca "l'experiència qualificada" del turisme cultural, gastronòmic i experiencial.

"Nosaltres hem de cuidar el de sempre, però també apuntar més alt", ha resumit Colomer en declaracions a À Punt Notícies. L'objectiu de la reunió és fer balanç de 2018 i marcar les perspectives per a enguany, així com la presentació de l'Estratègia de Turisme Sostenible 2030. També ha assegurat que, per al futur del sector, valors com la sostenibilitat i el respecte al medi ambient són fonamentals, els quals, segons el secretari de turisme, coincideixen amb les qüestions clau que el Govern d'Espanya vol transmetre a escala nacional.

Colomer ha confirmat que els resultats en 2018 han sigut "molt positius", amb una major arribada de turistes fora dels períodes vacacionals i el consum d'ofertes valencianes diferents del sol i platja. "Caminem cap al model de turisme desitjat", ha emfatitzat. D'altra banda, ha avançat que esperen bones xifres aquest 2019 i que es consolidarà una estratègia en cas d'haver de fer front al Brexit.

També et pot interessar

stats