Ciutadans suspén cautelarment l'edil de València, María Dolores Jiménez

El partit polític considera que l'actitud d'aquesta regidora pot anar contra les normes i el treball en equip.

Ciutadans suspén cautelarment María Dolores Jiménez, regidora a l'Ajuntament de València
Ciutadans suspén cautelarment María Dolores Jiménez, regidora a l'Ajuntament de València

Ciutadans ha obert expedient de suspensió cautelar de militància a María Dolores Jiménez, regidora de l'Ajuntament de València, en considerar que podria haver infringit la "normativa disciplinària interna" del partit per les declaracions fetes sobre la seua situació en el grup municipal. El partit polític considera que l'actitud d'aquesta edil pot anar contra les normes i el treball en equip.

L'origen d'aquesta suspensió podria estar en unes declaracions que va fer Jiménez en premsa sobre la seua situació en el grup municipal i les decisions que podria adoptar respecte a continuar pertanyent-hi o no. Aquestes afirmacions "podrien ser conculcadores de la nostra normativa disciplinària interna", assenyala el comunicat de la Comissió de Règim Disciplinari de Ciutadans.

El partit destaca que actua "sempre d'acord amb el respecte estricte" dels seus "principis i valors" i atenent "l'aplicació estricta de les normes estatutàries". El que és cert és que les diferències en el si del grup municipal de Ciutadans entre María Dolores Jiménez i altres edils han transcendit en diverses ocasions des de fa temps.

Jiménez demana explicacions

Per la seua part, María Dolores Jiménez ha assegurat que s'ha assabentat de la notícia de la suspensió de militància pels mitjans de comunicació i ha demanat explicacions a la direcció nacional del seu partit.

La regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de València ha insistit que "hauran de justificar aquesta decisió" i ha apuntat que des de "fa temps" hi ha un sector "fosc" del partit que anava contra ella.

També et pot interessar

stats