Ciutadans, el PP i Demòcrates presenten una moció de censura a Massalfassar

Justifiquen aquesta mesura contra Compromís per "la inacció del govern municipal i la seua nefasta gestió".

Regidors de Ciutadans, el Partit Popular i Demòcrates Valencians a l'Ajuntament de Massalfassar
Regidors de Ciutadans, el Partit Popular i Demòcrates Valencians a l'Ajuntament de Massalfassar / Europa Press

Els regidors de Ciutadans, el Partit Popular i Demòcrates Valencians han registrat una moció de censura a l'Ajuntament de Massalfassar contra l'actual equip de govern local, dirigit per Compromís, que governa en minoria amb quatre regidors, mentre que Ciutadans en té tres, el PP dos, el PSPV-PSOE un i Demòcrates Valencians, un.

Els portaveus de les tres formacions polítiques, Higinio Yuste (Ciutadans), Álvaro Montañés (PP) i Carles Fontestad (Demòcrates Valencians) han defensat la presentació de la moció davant "la inacció del govern municipal i la seua nefasta gestió i incapacitat per a treballar per Massalfassar".

Montañés, ha lamentat la "paràlisi del govern municipal durant el present exercici i la falta de transparència", qüestions que segons ha assegurat "estan evitant el progrés del municipi". Segons ha dit, un exemple de la "nefasta gestió" dels actuals governants és el fet que Massalfassar està encara funcionant amb els pressupostos municipals de l'any 2016. Per la seua banda, Yuste ha defensat la moció com "un acte de responsabilitat davant la inacció del govern municipal".

A partir d'ara s'obri un termini de deu dies hàbils per a celebrar la sessió plenària per a la votació de la moció de censura, per la qual cosa la data límit per a aquesta sessió és el dia 13 de juliol. Si prospera la moció, l'alcaldia recaurà en un primer moment en el PP, fins a agost de 2021, i després en Ciutadans, fins que finalitze la legislatura.

També et pot interessar

stats