Ciutadans i PDeCAT presenten esmenes a la totalitat als pressupostos

Girauta demana la convocació d'eleccions perquè "Sánchez està disposat a vendre Espanya per a romandre un quart d'hora més en La Moncloa".

Ciutadans i PDeCAT presenten esmenes a la totalitat als pressupostos

Ciutadans ha presentat aquest divendres en el Congrés l'esmena la totalitat dels Pressupostos Generals de 2019 sumant-se així a les esmenes de devolució registrades pel PP, Esquerra, PDeCAT, Fòrum Astúries i Coalició Canària. 

El portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha argumentat que aquests "són els pressupostos del pacte de la presó negociats en un cara a cara entre Oriol Junqueras i Pablo Iglesias a canvi de la impunitat dels colpistes". A més, ha afegit que aquest "xantatge" al qual estan accedint per la negociació dels pressupostos és "ignominiós".

Girauta ha demanat la convocació d'eleccions perquè ha assegurat que "Sánchez està disposat a vendre Espanya per a quedar-se un quart d'hora més en La Moncloa" i ha qualificat els pressupostos de "falsos". 

Dimarts 12 de febrer es realitzarà la votació dels pressupostos per a 2019, uns comptes que només podrien tirar avant amb la retirada de les esmenes d'Esquerra i del PDeCAT i el seu vot en contra de les presentades per PP, Cs, Fòrum Astúries i Coalició Canària. De fet, sols amb el compliment d'aquests requisits podria passar a la fase d'esmenes parcials, donat que les abstencions dels independentistes catalans no serien suficients per a salvar els pressupostos.

També et pot interessar