Ciutadans i PDeCAT presenten esmenes a la totalitat als pressupostos

Girauta demana la convocació d'eleccions perquè "Sánchez està disposat a vendre Espanya per a romandre un quart d'hora més en La Moncloa".

Ciutadans ha presentat aquest divendres en el Congrés l'esmena la totalitat dels Pressupostos Generals de 2019

Ciutadans ha presentat aquest divendres en el Congrés l'esmena la totalitat dels Pressupostos Generals de 2019 sumant-se així a les esmenes de devolució registrades pel PP, Esquerra, PDeCAT, Fòrum Astúries i Coalició Canària. 

El portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha argumentat que aquests "són els pressupostos del pacte de la presó negociats en un cara a cara entre Oriol Junqueras i Pablo Iglesias a canvi de la impunitat dels colpistes". A més, ha afegit que aquest "xantatge" al qual estan accedint per la negociació dels pressupostos és "ignominiós".

Girauta ha demanat la convocació d'eleccions perquè ha assegurat que "Sánchez està disposat a vendre Espanya per a quedar-se un quart d'hora més en La Moncloa" i ha qualificat els pressupostos de "falsos". 

Dimarts 12 de febrer es realitzarà la votació dels pressupostos per a 2019, uns comptes que només podrien tirar avant amb la retirada de les esmenes d'Esquerra i del PDeCAT i el seu vot en contra de les presentades per PP, Cs, Fòrum Astúries i Coalició Canària. De fet, sols amb el compliment d'aquests requisits podria passar a la fase d'esmenes parcials, donat que les abstencions dels independentistes catalans no serien suficients per a salvar els pressupostos.

També et pot interessar

stats