Ciutadans canvia de candidat a Castella i Lleó després d'anul·lar 82 vots

L'exdiputat Francisco Igea serà candidat en substitució de l'exdirigent del PP Silvia Clemente.

El nou candidat de Ciutadans a la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea
El nou candidat de Ciutadans a la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea / Efe.

L'exdiputat Francisco Igea serà el candidat de Ciutadans a la presidència de la Junta de Castella i Lleó després que s'hagen anul·lat 82 vots de les primàries. La Comissió de Valors i Garanties de Ciutadans de la formació va paralitzar aquest diumenge la proclamació definitiva de Silvia Clemente com a candidata, ja que l’altre candidat, l’exdiputat Igea, va presentar una reclamació.

L’òrgan intern del partit va rebre un requeriment d’Igea, qui planteja “una interpretació” sobre les votacions de divendres i dissabte, que donaren a Clemente una ajustada victòria per 35 vots. 

Les primàries de Ciutadans per a designar el candidat a presidir el govern autonòmic s’han celebrat enmig d’una gran polèmica, ja que Clemente fins fa unes setmanes militava en el Partit Popular i era la presidenta de les Corts de Castella i Lleó.

La formació taronja ha comunicat a Igea aquesta decisió abans de la compareixença a la seu del partit a Madrid del secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, per a explicar els detalls de la decisió.

També et pot interessar

stats