Ciutadans aposta per convertir Castelló en una ciutat intel·ligent millor connectada

El candidat a l’alcaldia, Alejandro Marín-Buch, ha visitat el districte Sequiol acompanyat del líder de la formació, Toni Cantó.

@CsCValenciana
@CsCValenciana

El líder de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, i el candidat a l'alcaldia de Castelló, Alejandro Marín-Buch, han fet parada a la capital de la Plana, on s’han reunit amb els membres de l'Associació de Jubilats i Pensionistes del districte Sequiol. 

Buch ha apostat per a convertir Castelló en una ciutat intel·ligent amb millor accessibilitat al centre urbà, i per a fomentar el comerç local i garantir que es cobrisquen les necessitats de la tercera edat. A més, ha proposat la creació d’un centre de majors en la zona del Pinar. 

D’altra banda, Cantó ha assegurat que revertirà les polítiques fiscals del govern de Pedro Sánchez i del govern autonòmic del tripartit i ha qualificat de mal exemple la negociació per la formació de govern

“Estan barallant-se per les butaques i obliden que s'haurien de posar-se a treballar ja pels ciutadans”, ha manifestat Cantó. 

També et pot interessar

stats